Skivor

Här hittar Du info om mina skivor!

De mångsidiga och högklassiga texterna är skivna av författarna Peter Sandström, Marita Lindquist, Annika Sandelin, Tove Appelgren, regissören Bobo Lundén och låtskrivaren Keith Almgren. En del är också skrivna av mig, Apan Anders.
När det gäller musiken så är principen den att melodierna är trallvänliga och enkla så att barn i olika åldrar kan sjunga med. Arrangemangen och produktionen är ”fullvuxna” och gör att den musikaliska kvalitén är mycket hög.
För arrangemangen och produktionen står Stefan ”Kilju” Lindblom. Förutom Kilju så medverkar, bl.a. Dani Strömbäck, Tuukka Aitoaho, Stefan Brokvist, Michel Ford, Charlotta Kerbs, Tobias Udd, Tobias Tåg…

Det går bra att köpa skivorna här.

Gröncd010 3 Omslagstexter 1 AA BarnensBästa_PRESS_OMSLAGMin nyaste skiva ”Barnens bästa” gavs ut hösten 2016 och är en samlingsskiva med tre nya låtar. De nya låtarnas texter är skrivan av barnboksförfattaren Annika Sandelin.
De övriga sångerna är mina mest populära sånger från mina tidigare skivor (inte från Hemma hos mig). Sånger som sjungs på daghem och i skolor!
Sångerna är uppdaterade, nymixade och – vissa nyarrangarade så de säkert låter moderna också idag!

Print

Min femte skiva ”Hemma hos mig” gavs ut hösten 2013. En mångsidig skiva med glada, roliga och också en del efertänksamma låtar.
Texterna är skrivna av av Marita Lindqvist, Peter Sandström, Bobo Lundén och mig.
Melodierna är gjorda av mig och en del tillsamamns med Kaj Harju.
Alltsammans är arrangerat och producerat på ett fantastiskt sätt av Stefan ”Kilju” Lindblom och inspelat av toppmusiker!

hullerombuller-front-300ppiMin fjärde skiva ”Huller om Buller med Apan Anders” gavs ut hösten 2008. Skivan består av glada trallvänliga sånger, vackra visor och riviga rörelsesånger.
Sångerna behandlar glada roligheter men också vardagliga teman som är bekanta för de flesta barn – och vuxna.
Texterna är skrivna av författarna Marita Lindquist, Tove Appelgren, Peter Sandström och Keith Almgren, musiken är gjord av mej.

aapr-frontMin tredje barnskiva ”Apan Anders på rymmen” gavs ut hösten 2005.
Den innehåller roliga, riviga och vackra barnsånger med texter av Marita Lindquist, Tove Appelgren, Peter Sandström och Keith Almgren.
Den är tyvärr slutsåld men finns i flera tusen hem, daghem och skolor.

aaApan Anders, min andra barnskiva gavs ut 2002.
Den är tyvärr slutsåld men finns i flera tusen hem, daghem och skolor.

agsbMin första barnskiva Anders Glada SångBallong med 14 sånger gavs ut år 2000.
Den är tyvärr slutsåld men finns i flera tusen hem, daghem och skolor.